Påskeaktiviteter i Odense City

Mangler I aktiviteter i påskeferien, så er der spændende muligheder i Odense City.

ODEON - gratis krea-påskeværksted  
Mandag-onsdag fra kl. 11-16 kan du gå påskeamok i Café ODEON Social, her kan I lave jeres egen påskekylling, klippe gækkebreve, bygge perlepladser eller spille spil. Derudover kan I gå på æggejagt i foyeren, hvor der er en lille præmie til de børn, der finder alle æg. Læs mere om aktiviteterne  her.

Påske for hele familien hos Kunst Museum Brandts 
Tag med på påskejagt, vær kreativ i familieværkstedet, kom med på rundvisning og oplev de anmelderroste udstillinger for både børn og voksne fx sanseudstillingen Flødedrøm X Pølseskind og "Verdens bedste Ib Spang Olsen". Læs mere her.

Kør med damplokomotiv og kom med på æggejagt
I påskeferien kan I gå på opdagelse blandt de store lokomotiver og vogne i Danmarks Jernbanemuseum. Kør med veterantoget for fuld damp, lav påskelege eller gå på æggejagt med Koblingerne. Hop på en tur med det populære minitog, leg på Børnebanegården eller hyg jer på den udendørs legeplads. Læs mere om aktiviteterne  her.

Den enlige sok på Møntergården
Tag forbi Børnenes Baggård fra tirsdag d. 4. april til søndag d. 9. april og lav sjove, søde, spøjse eller måske skræmmende sokkemonstre af (rene) genbrugssokker. Tag dine egne enlige sokker med eller brug en af museets.

Nyd en sejltur på Odense å 
Oplev den flotte udsigt fra Odense å fra en af Odense Aafarts hyggelige både. Hele ugen vil det være muligt at leje vandcykler og kanoer, og fra torsdag til og med mandag er det også muligt at sejle med turbåden. 

I Odense Zoo kan du opleve massevis af påskeaktiviteter
I påskeferien zoomes der ind på havens æglæggende dyr. Tag på en spændende påskejagt og test din viden eller kom helt tæt på kryb og kravl. Læs mere  her.

Børneuniverset VILLE VAU i H.C. Andersens Hus
Ville Vau byder inden for til eventyrlig leg i flotte omgivelser og mange muligheder for kreativ udfoldelse i det smukke atelier. Kom ind og prøv hvordan seje og flotte kostumer er med til at fuldende din forvandling til konge, kat eller måske en svane. Læs mere om VILLE VAU her.

H.C. Andersens Hus' nye udstillingselement
Kan du huske markmusen fra eventyret om Tommelise? Oplev den helt nye udstilling "Markmusens hule", her kan I gå på opdagelse i markmusens hule og se, hvordan hun bor og hvad hun har i sine gemmer.