Medlem i Centrum: Tøjeksperten

Seneste "Medlem i Centrum" er tøjbutikken Tøjeksperten, der er beliggende i Kongensgade 27. I butikken finder du et bredt udvalg til den danske mand i alle aldre.

Tøjeksperten kæden blev grundlagt i 1968, og har hovedkontor i Aalborg. Der er pr. 2022 mere end 110 Tøjeksperten-butikker i hele landet, hvilket også gør dem til landets største herretøjskæde.

De bestræber sig på at have den bedste service via uddannet personale, landsdækkende bytteservice, 365 dages bytteret og prismatch m.m. 

En mere bæredygtig fremtid
Samtidig arbejder de hen imod en mere bæredygtig fremtid, hvor de bruger mindre plastik, anvender flere bæredygtige materialer og reducerer deres miljømæssige fodaftryk. 

Det er vigtig for dem, at både de og deres samarbejdspartnere tager et aktivt valg omkring produktionen af råmaterialer. Derfor har de flere brands, der samarbejder med Better Cotton Initiative (BCI) om at forbedre den globale bomuldsproduktion.

Miljøsamarbejde
Udover det har de et samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change, hvor de donerer overskuddet fra butikkernes salg af poser.

Så udover et bredt ud valg af tøj er der rigtig mange andre gode grunde til at slå et smut fordi butikken i Kongensgade, hvor Veronica, Rasmus og Andreas altid står klar til at hjælpe kunderne.

Læs mere om Tøjeksperten eller se deres mange varer her.