Medlem i Centrum: Odensekalenderen

Odense Cityforening har mange forskellige typer medlemmer og seneste "Medlem i Centrum" er Odensekalenderen, byens originale julekalender.

Bag julekalenderen står det umage par, en tegneserietegner og en arabisksprogstuderende. Julekalenderen blev lanceret i 2019 og er resultatet af iværksætteri og mange timers ulønnet arbejde.

Odensekalenderen er en moderne pakkekalender, hvor man tager ud i byen og henter ens gaver. I år er der 26 gavebeviser, og hver Odensekalender har en værdi af 3.500 kroner. 

Velgørenhed og konkurrence 
Tore og Line holder jul hele året rundt og det, som driver dem, er muligheden for at give noget tilbage til den by, som har givet dem så meget.

Tore fortæller: “Det er vores arbejde at gøre folk glade og det gælder hele vejen rundt - fra de erhvervsdrivende som donerer gaver, til alle som køber og bruger Odensekalenderen. Da det er dem der hvert år gør det muligt at donere til en god sag i byen…”

Odensekalenderen donerer hvert år et velgørenhedsbeløb, i år går en del af deres overskud til Cityforeningens julebelysning, mere præcist julekuglen på Flakhaven.

I samme anledning udlodder de lige nu 2 x Odensekalendere. Du kan deltage i konkurrencen på vores facebookside frem til tirsdag d. 22. november kl. 12.00

Du kan ligeledes hilse på dem til H.C. Andersen Julemarkedet i år, hvor de har en bod. 

Læs mere om Odensekalenderen og se alle gaverne her: www.bykalender.dk/odense/