BLACK FRIDAY bliver i år til BLACK WEEKEND og vil samtidig være startskuddet til årets december-julehandel i de fysiske butikker

Shopping-aktiviteten ”Black Friday” vil i år ikke blive afviklet som en sædvanlig endagsvent fredag d. 27.11.2020 med aktiviteter i byrummet.

I stedet vil begivenheden BLACK WEEKEND blive afholdt over en hel weekend fra den 27. – 29. november, med et minimum af aktiviteter, for at sprede tilstrømningen af kunder med hensyntagen til alle restriktioner og anbefalinger fra myndighedernes side, på det pågældende tidspunkt.

Åbningstider BLACK WEEKEND:

Fredag 10.00-22.00

Lørdag og søndag 10.00-16.00

Butikkerne opfordres samtidig til at undgå kø-tilbud og ”begrænset antal tilbud” samt undlade aktiviteter i butikkerne, som vil kunne samle for mange mennesker på én gang.

Således forventes efterårets store handelsdag og kickstarten af julehandlen at blive markant anderledes og spredt over en lang periode, for førsteprioritet er naturligvis, at det skal være forsvarligt, sikkert og trygt at shoppe i Odense City.

Denne udmelding er et resultat af en drøftelse og et samarbejde mellem City-direktørerne i Danmarks fire største byer København, Aarhus, Odense og Aalborg, som i fællesskab er blevet enige om at anbefale denne model.

Der tages naturligvis forbehold for eventuelle yderligere restriktioner ifm. Covid-19 fra regeringens og sundhedsmyndighedernes side på det pågældende tidspunkt, ligesom en tæt dialog med kommune og de lokale politimyndigheder vil være i fokus.

Med denne ændring sikrer vi, at butikkerne får spredt handlen ud over flere dage og på den måde kan sikre en tryg, forsvarlig og sikker BLACK WEEKEND til glæde for både byens butikker og kunder.