Odense Cityforening - persondatapolitik 

1. Dine oplysninger

Odense Cityforening anvender ikke cookies på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics til at optimere sidens indhold og udarbejde statistik om brugernes adfærd på hjemmesiden. Oplysningerne forekommer anonyme, så det er ikke muligt at spore dig, når du er på hjemmesiden. 

Odense Cityforening videregiver ikke personoplysninger til tredjepart.

Ved køb af gavekort indsamler vi en række persondata for at kunne fuldføre handling og hermed tilbyde dig vores service. Oplysningerne som vi indhenter er: modtagernavn, leveringsadresse og betalingsoplysninger. 

Odense Cityforening har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine persondata bliver opbevaret så længe vi er juridisk forpligtet til det, eller så længe informationerne er relevante for den hensigt, hvormed de er blevet indsamlet.2. Dine rettigheder 

Du har ret til at få indsigt i dine personlige data hos Odense Cityforening 

- Du har ret til at få ændret og ajourført dine personlige oplysninger, som Odense Cityforening har registret om dig. 

- Du har ret til at få slettet dine personlige oplysninger, som Odense Cityforening har registreret, med mindre lovkrav pålægger os at gemme disse.

 

3. Kontaktinformationer 

Odense Cityforening 

Vestergade 67, 1. sal 

5000 Odense C

Tlf: 66 13 78 71

Mail: info@city-odense.dk